Annin tarina

Olen ollut jo lapsena hyvin avoin ja utelias. Tunnistan itsestäni tämän ominaisuuden edelleen.

Olen saanut kasvaa maailmassa, jossa ei ollut vielä nettiä eikä eineksiä. Silloin elämä oli vaatimatonta ja luonnonläheistä. Sain lapsena juosta paljain jaloin pihalla ja leikkiä pihaleikkejä. Television edessä istuin harvoin ja vain silloin kun tuli piirrettyjä.

Kun sairastuin, niin kotona hoidettiin aina luonnonmukaisesti, sain kuumeeseen lehmuskukkateetä, vatsavaivoihin kamomillateetä ja mahan päälle hauteen, haavan osasin jo itsekin laittaa aina piharatamon lehden.

Oikeastaan tämä lapsuuskokemus on kulkenut sielussani koko elämäni matkan ja siksi aloitin vuonna 2007 fytoterapeutti eli kasvilääkinnän opinnot Frantsilassa. Nämä 2,5 vuoden koulutus toi minut takaisin juurilleni ja avasi uusia oivalluksia kohti parempaa. Tein itse silloin konkreettisia muutoksia, luovuin mikrosta, tutustuin luomuruokaan ja aloin käyttämään useampia kasviuutteita.

Sain mahdollisuuden työskennellä luontaistuotemyymälässä, jolloin hankin lisää koulutusta ymmärtääkseni ihmistä kokonaisvaltaisesti. Opinnot Terveysopisto Saluksessa ovat antaneet hyvin laajaan ja perusteellisen ymmärryksen ihmisen fysiologisesta ja psyykkisestä kokonaisuudesta.  

Lähestyn ihmisiä aina avoimin mielin koska sisälläni elää aito ja välittävä minä.  

Koen olevani onnellinen tällä mielenkiintoisella matkalla.

Anni

Tupun Rapinat

Olipa kerran Tupu, joka kasvoi maalla isoäidin turvallisessa huomassa. Isona Tupu perusti perheen ja työskenteli monta kymmentä vuotta toimistotöissä, mutta Tupun sisällä kyti kipinä oppia jotain uutta. Hän surffaili netin laineilla hierontakursseja etsien ja hetken kuluttua huomasikin suorittavansa hermoratahierojan perusopintoja. Nälkä kasvoi syödessä ja 2017 Tupu valmistui Helsingin Hermoratahierojaopistosta hermoratahieronnan mestariksi.

Tupua kiinnostivat myös muut luonnonmukaiset, terveyttä tukevat hoitomuodot ja siksipä hän sukelsi taas etsimään uusia oppeja. Tie on tarkoitus, ei päämäärä! Nuo viisi sanaa upposivat häneen hänen osallistuessa koulutuspäivään, jossa tutustuttiin perinteisen kiinalaisen lääketieteen filosofiaan. Hän tutustui akupainantaan, intialaiseen pää- ja kasvohierontaan sekä viimeksi Brain Relief -hoitoon, joita ei vielä ole ehtinyt tarjota halukkaille. Siksi Tupu päättikin jättää työnsä toimistossa ja keskittyä kokonaan hyvinvoinnin alalle, joten pikkuhiljaa nekin ilmestyvät listalle. Ihmiskeho ja sen toiminta ovat Tupusta niin kiinnostavia, että keväällä 2021 hän lähtee taas koulunpenkille, tällä kertaa opiskelemaan hierojaksi, joten näitäkin palveluja hän tulee jatkossa tarjoamaan.

Näillä opeilla ja kaikella niihin liittyvällä Tupu haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman hyvää palvelua.