Brain Relief®-hoito tarjoaa rasittuneille aivoille hetken hengähtämiseen.

Brain Relief® -hoidon keskeisimpänä tavoitteena on syvä rentoutuminen parasympaattisen hermoston toimintaa aktivoimalla. Se tapahtuu aktivoimalla mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotannot kehossa täsmäkosketuksen avulla. Samanaikaisesti vähennetään maksimaalisesti stressihormoni kortisolin tasoa. Hoidolla parannetaan myös hapensaantia ja aktivoidaan hermoratoja erityisesti päässä ja ääreisraajoissa.

Hoidon välilliset, syvärentoutumisen tuottamat hyödyt ovat hyvin yksilöllisiä ja samallakin henkilöllä sen hetkisestä elämäntilanteesta riippuvaisia. Hoito ei lupaa itsessään mitään vaivojen tai sairauksien paranemista tai lievittymistä, mutta sen tuottaman syvän rentoutumisen ansiosta on saatu esimerkiksi helpotusta esiintymisjännitykseen ja levottomien jalkojen oireisiin. Erityisen hyvin Brain Relief -hoidon on koettu auttavan pitkittyneen stressin katkaisussa. Hoito sopii siksi erinomaisesti esimerkiksi työn, opintojen tai vaikean elämäntilanteen kuormittamille henkilöille. Hoidettavat ovat kertoneet saaneensa helpotusta myös mm. ylivilkkauteen, migreeniin, erilaisiin kiputiloihin sekä nukahtamis- ja univaikeuksiin

Hoidossa aktivoidaan parasympaattista hermostoa useamman aistin kautta. Parasympaattinen hermosto säätelee mm. ihmisen kehon rauhallisuutta ja rentoutta. Hoidettava on hoitopöydällä koko hoidon ajan selällään, jotta rentoutumisefekti maksimoituu. Hoidossa ollaan normaaleissa sisävaatteissa, käsivarret mielellään paljaana ja sukkien on hyvä olla ohuet. Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartian ja niskan seutuun, käsiin ja jalkoihin. Hoito-otteisiin kuuluu monenlaisia painalluksia, venytyksiä, sivelyitä sekä pyörittäviä, hankaavia, pöyhiviä ja rapsuttavia otteita, joista monet ovat erityisen hitaita ja lempeitä. Hoitoon kuuluu myös tarkkaan valittu musiikki, mutta hoidettava voi halutessaan toivoa hiljaisuutta, jos se rentouttaa paremmin. Varsinaisen hoidon aikana ei keskustella.

Varsinainen hoito kestää noin 50 minuuttia.

Kolme hoitokertaa noin kuuden viikon sisällä on todettu tuovan jo pysyviä hoitovaikutuksia asiakkaille, jotka kärsivät kroonisista vaivoista ja joilla ensimmäinen hoito helpotti niitä.

Brain Relief -hoito sopii kaiken ikäisille!
Hoidon esteenä ovat kuume, akuutti tulehdus ja aktiivinen syöpähoito.

Tuire Laakkio

t.m.laakkio(a)gmail.com
044 549 1556

Kehon hyvinvointia tukevat hoidot

Hermoratahieronta 1,5-2h
70,-
Brain Relief -hoito harjoittelutyönä 1h
20,-