Hermoratahieronta

Mitä on hermoratahieronta?

Hermoratahieronta on kehon perustarpeet huomioon ottavaa kokonaisvaltaista hoitoa, jossa käsitellään hermolinjoja, energiaratoja ja akupisteitä. Sillä ei paranneta sairauksia, vaan tuetaan kehon omia elintoimintoja siten, että se kykenee parantamaan itsensä ja uusien vaivojen ilmaantuminen hidastuu tai estyy jopa kokonaan.

Hoito perustuu ääreishermoston toiminnan tukemiseen ja tehostamiseen, jolloin keho elpyy ja puhdistuu kuona-aineista - saavutetaan luonnollinen tasapainotila. Luonnollisessa tasapainotilassa elimistö on puolustuskykyisempi, kun ravinteet imeytyvät, hormonitoiminta on tasapainossa ja erityselinten toiminta tehokasta.

Hermoratahieronnalla on kokemukseen perustuvaa näyttöä, jolla on saatu apua esim. iskiakseen, migreeniin, reumaan, ihottumaan, paniikkihäiriöihin, unettomuuteen, hormonihäiriöihin sekä erilaisiin kipuihin ja vaivoihin.

Yksi hoitokerta kestää 1,5 - 2 tuntia. Aluksi suositellaan ottamaan viitisen hoitoa noin viikon välein, jotta mm. hermosolut saadaan toimeliaiksi. Sen jälkeen hoitokertojen väli suunnitellaan yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Hermoratojen kuntoutus on aikaa vievää ja vaivoista riippuen tuloksia voi joutua odottamaan, eli se vaatii hieman pitkäjänteisyyttä. Usein pienempiä tuloksia voi kyllä huomata jo muutamankin hoitokerran jälkeen.

Hermoratahieronnalla on saatu hyviä tuloksia, mutta olemme yksilöitä ja kaikille siitä ei ole yhtä suurta apua. Hoito on hyvin rentouttavaa ja sillä voi myös hemmotella itseään.

Hermoratahieronta sopii kaikille ja kaiken ikäisille muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta:

  • raskaus (keskenmenon vaara),
  • hiljattain tehty leikkaus (6-8 viikkoa, jotta elimistö saa toipua rauhassa),
  • elinsiirtopotilaat ja
  • aktiivisen vaiheen syöpäpotilaat.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Tuire Laakkio

t.m.laakkio(a)gmail.com
044 549 1556

Hermoratahieronnan mestari

Kehon hyvinvointia tukevat hoidot

Hermoratahieronta 1,5-2h
70,-
Brain Relief -hoito harjoittelutyönä 1h
20,-