Neurosonic

Mikä on Neurosonic?

Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Neurosonicin teknologialla ohjataan kehoa rentouttavaan tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle. 

Kenelle?

Neurosonic vaikuttaa kehollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin:

  • Lievittää stressiä
  • Auttaa uniongelmiin
  • Lievittää kipua ja päänsärkyä
  • Vähentää lihaskramppeja
  • Rentouttaa
  • Nopeuttaa rasituksen jälkeistä palautumista
  • Vähentää lihasten spastisuutta
  • Vähentää turvotusta
  • Aktivoi suoliston toimintaa

Hoito tehdään divaanilla, jossa maatessaan voit halutessasi kuunnella rentouttava musiikkia.

Laite on muotoiltu niin, että keho saadaan ikään kuin painottomaan tilaan. Hoidon aikana tunnet rentouttavaa värähtelyä koko kehossa.

Divaanin ohjelmia ohjataan langattomasti mobiiliapplikaatiolla, jonka avulla valitaan tarpeeseesi sopivin ohjelma-alue. Vaihtoehtoja ovat rentoutus, aktivointi tai palautuminen. Ohjelmilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja kattavan kirjaston avulla löytyy jokaiselle jotakin. 

Stressi

Pitkäaikainen stressitila saa aikaiseksi erilaisia kehollisia oireita. Hoidolla pyritään laskemaan kortisolitasoja, jolloin parasympaattinen toiminta lisääntyy. Kehollisia stressioireita vähentämällä vaikutetaan erilaisiin kehon epätasapainotiloihin, kuten uniongelmiin, suolistovaivoihin, mielialaan tai kiputiloihin.

Uni

Hoito rauhoittaa kehoa ja mieltä ja sen seurauksena nukahtaminen on hoidon jälkeen huomattavasti helpompaa. Unen laatu muuttuu palauttavammaksi ja syvemmäksi.

Kipu

Rentoutuminen lievittää kivun tuntemusta, jolloin keskushermostossa tapahtuu kipua lievittäviä muutoksia. Kun lihakset rentoutuvat, niiden verenkierto paranee, lihassärky lievittyy ja raajojen puutuminen vähenee.

Yleisesti esiintyviä kiputyyppejä ovat niska/hartiakipu, alaselkäkipu, jännityspäänsärky/migreeni, vatsakipu ja epämääräiset kipuoireet eri puolilla kehoa.

Lisää Neurosonic-hoidoista ja hoitovaikutuksista löytyy osoitteesta www.neurosonic.fi.

Neurosonic

10-12 min. hoidot, kerta
15,-
10-12min. hoidot sarjakortti 5x
60,-
20-25 min. hoito, kerta
28,-
20-25 min. hoidot, sarjakortti 5x (suosituin)
130,-
37-41 min. hoito, kerta
33,-
37-41 min. hoidot, sarjakortti 5x
150,-